team van het jaar

De stemmen zijn geteld en de opstelling is bekend! Bedankt voor het opgeven van je eigen opstelling.

Keep(st)er

De beste keepster van de vereniging. Al jaren weet Evelien te imponeren, vanaf de e-jeugd heeft ze haar kunsten vertoond. Dat heeft haar dit jaar genoeg stemmen opgeleverd om een plek in het team van het jaar te krijgen. Evelien weet het C-team met haar katachtige reddingen altijd in de wedstrijd te houden, ook vocaal zorgt ze ervoor dat de defensie altijd scherp blijft.

Linkerhoek

Ger Roossien is verkozen tot beste speler op de linkerhoek. Specialiteit van deze rappe hoekspeler is zijn lobje. Menig keeper heeft hij hier inmiddels mee verschalkt. Naast de kenmerkende onvermoeibaarheid is hij kil in de afronding op de break. zowel binnen als buiten het veld een gewaardeerd lid!

Linkeropbouw

Op de linkeropbouw was het erg spannend, tot op het laatst was het niet zeker wie deze positie zou gaan bekleden. Toch is Rudolf uiteindelijk als winnaar uit de bus gekomen. Met een immens hard schot weet de ervaren Heren 1 speler elke wedstrijd weer meerdere goals op het score formulier te krijgen. Een terechte winnaar!

Middenopbouw

De middenopbouw wordt vaak gezien als de generaal of aanvalsleider van het team. Terecht dat daarom Merel dit jaar de meeste stemmen heeft gekregen op deze positie. Ze weet elke week opnieuw haar team (bestaand uit jonge speelsters) te leiden en het spelletje te verdelen. Daarnaast is ze zelf ook doelgevaarlijk, meermaals scoren is geen bijzonderheid. Proficiat!

Rechteropbouw

Angela is ditmaal verkozen tot beste op haar positie dit jaar! Ze kan als rechteropbouwer veel dreiging zetten en vervolgens haar teamgenoten vrij spelen of natuurlijk zelf afronden op doel. Een rechteropbouw die overzicht heeft en het vermogen om een balletje op maat te geven!

Rechterhoek

Nog maar enkele jaren op handbal en dan al de sterke concurrentie verslaan op deze positie! Lisa traint elke week hard en heeft zich zodoende in het vaardige C-team weten op te werken tot volwaardige basiskracht. Dit heeft haar een plekje bezorgd in het team van het jaar!

Cirkelloper

Cirkellopers zijn vaak afhankelijk van de rest van het team. Vandaar blinken de beste cirkellopers vaak uit op het gebied van veelzijdigheid of doeltreffendheid. En daarmee is Twan met 2 woorden duidelijk beschreven. Hij kan naast het spelen op de cirkel op eigenlijk alle posities terecht, maar als hij de bal op de cirkel aangespeeld krijgt is hij zeer doeltreffend. Schotpercentages van boven de 80% zijn wekelijkse kost!

Coach

De coach van het sterrenteam is Ard. Normaliter coach van de B-jongens. Hier weet hij altijd met zijn kalmte en redelijkheid de gemoederen goed te houden. Met zijn aanwijzingen en aanmoedigingen is het dit jaar meermaals gelukt om het team door het oog van de naald te slepen. Dat heeft net geen kampioenschap opgeleverd, met een team van 8 jongens is de 2e plaats toch een verdienste van onder andere de coach te noemen.

Defensieve speler

Om de weledele kunst van het verdedigen een pluim te geven, is er dit jaar een defensieve speler uitgeroepen. De keuze binnen de vereniging is groot. Toch heeft Nova de concurrentie op gepaste afstand kunnen houden. Met haar vocale en atletische talenten is ze een rots in de branding voor haar team. Meerdere geblokte schoten kenmerken haar spel, een echte defensieleider!

MVP

De MVP (most valuable player) is de speler die dit jaar uitzonderlijk heeft gepresteerd. Deze speelster is voor elk team in haar categorie een aanvulling. Deze titel is dan ook van harte gegund aan Maud Leeuwerik. Alleskunnen is geen discipline, het is een talent. Maud beheerst bijna alle aspecten van het spel. Ze kan met snelle dribbels de defensie het nakijken geven, maar ook een hard en zuiver schot heeft ze in haar arsenaal. Voor deze spelers kom je naar de sporthal!