Breng jouw stem uit en steun het verenigingsleven!

Rabobank Zuid en Oost Groningen draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Zuid en Oost Groningen stelt €100.000,- beschikbaar!  Ook HV Jahn II doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne! Stemmen kan van 12 t/m 28 februari!!!

 

Stemmen

 

Van 12 t/m 28 februari 2019 mogen leden van Rabobank Zuid en Oost Groningen vijf stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs, waarvan maximaal twee op dezelfde club.

Elke stem is geld waard!  De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van €100,000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.

 

Oproep aan alle leden, handbalvrienden

 

Het is voor HV Jahn II belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te werven. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor het organiseren van schoolhandbal projecten en het spelen van Beachhandbal in de zomermaanden.

Het zou fantastisch zijn als jij, jouw familie en vrienden stemmen geven aan HV Jahn II tijdens de Rabobank Clubkas campagne van Rabobank Zuid en Oost Groningen.

Kijk voor meer informatie over de Rabobank Clubkas Campagne op www.rabobank.nl/zog.

 

Bedankt voor jouw steun