BACK TO BEACH : DEEL 3

Gepubliceerd op 2 juli 2020 om 13:08

Vandaag is er een volgende stap vooruit gezet in de corona-aanpak. De Rijksoverheid heeft aangegeven dat we van een ‘intelligente lockdown’ naar ‘ruimte met regels’ gaan, met algemene regels voor binnen en buiten. Die blijven nodig, want het coronavirus is zeker niet verdwenen.

Dat betekent dat we als vereniging ook verdere versoepelingen door kunnen voeren. In bijlage vinden jullie een update van het protocol. Hieronder een aantal belangrijke wijzigingen uit het protocol.

 

  • Kinderen tot en met 12 jaar hoeven helemaal geen 1.5 afstand te houden ook niet tot de trainer;
  • Tijdens het sporten dient waar mogelijk 1,5 meter afstand te worden gehouden, maar als dat een oefening in de weg staat mag de 1,5 meter afstand tijdelijk losgelaten worden;
  • Voorafgaand, tijdens de rustmomenten en na afloop van de training dienen de senioren wél 1,5 meter afstand tot elkaar te houden, waaronder in de kleedkamers en in de kantine;
  • toeschouwers mogen weer komen kijken, maar dienen plaats te nemen in de kantine of op het terras en niet langs de velden.
  • Toeschouwers houden 1,5 meter afstand op het beachpark, de tribune en in de kantine;
  • Geforceerd stemgebruik of zingen langs en in het veld, zoals schreeuwen en spreekkoren, is niet toegestaan.

 

We signaleren dat het hanteren van de 1.5 meter steeds moeilijker wordt, we willen echter benadrukken dat we ons als vereniging aan de regel moeten houden. Wanneer niet gehouden wordt aan de 1.5 meter regel kan de vereniging een boete krijgen inclusief de personen in kwestie. Er kan controle komen op het beachpark! (hebben we ook al gehad). Bij deze dan ook het vriendelijke verzoek aan iedereen boven de 18 jaar, de 1.5 meter te blijven hanteren.

Tevens nog een andere mededeling. Het is vandaag 1 juli dat betekent dat jullie je foto in de handbal app weer zelf kunnen wijzigen tot uiterlijk 31 augustus 2020. Er zijn veel leden met een oude of helemaal geen foto. Het vriendelijke verzoek om een recente foto in de handbal app te plaatsen.

We gaan de vakantie periode in, maar zolang er animo en trainers zijn gaan de beach-trainingen gewoon door. Dit zal door de trainers met de ouders en de spelers afgestemd worden.

Houd daarom de team groeps app goed in de gaten!!!

Handbalprotocol Verantwoord En Veilig Trainen Jeugd
Word – 25,1 KB 388 downloads