VOORSTELRONDJE : KIM

Gepubliceerd op 24 juli 2020 om 20:29

Kim kwam er niet onderuit, het was nu tijd voor een voorstelrondje. Benieuwd wat ze allemaal doet binnen de vereniging. We kunnen het allemaal lezen!

Wil jij ook graag een voorstelrondje doen? Neem contact met ons op via Facebook of Instagram!

Het is weer vrijdag, zoals altijd een voorstelrondje. Deze week sluiten wij seizoen twee van het voorstelrondje af. Dit doen we met Kim, ook wel ik zelf!

Samen met Sven hebben wij de twee voorstelrondje seizoenen ontwikkeld, na de vakantie zullen wij weer starten met seizoen 3. Tot dan!

KIM

Wat is je naam?
Kim Hulsing

 

Hoe oud ben je?
18 jaar

 

In welk team speel je?
Dames senioren

 

Hoelang speel je al handbal?
Ik denk 4 of 5 jaar, echt geen idee. 

 

Hoe zag de training eruit die je nooit meer zal vergeten?
Oeh dit vind ik lastig maar ik denk dat we hiervoor even een tijdje terug gaan.. De heren konden kampioen worden en we wilden graag als Facebook content een foto maken van fans bij hun lieveling speler. Nou je raad het al, niemand wilde deze rol als fan op zich nemen, wel wilde Tom graag de hoofdrol op zich nemen. Nou wij na de training met onze rode kopies als fans op de foto.

 

Wat was voor jou het leukste moment in de tijd dat je op handbal zit?
Ik twijfel tussen alle prachtige Hunze toernooien en het winnen van de ongeslagen koploper terwijl wij zelf laatste stonden.. ik zeg beide!

 

Wat vindt je leuker? Beach- of zaalhandbal en waarom?
100% beach, ik vind de sfeer en de toernooien echt geweldig! ook vindt ik het zo leuk dat je tegen tegenstanders speelt die je anders nooit zult treffen. 

 

Wat was het minst leuke moment in de tijd dat je op handbal zit?
Toch wel mijn enkelbanden blessure. 

 

Wat is het grappigste moment dat je hebt meegemaakt in de tijd dat je handbal speelt?
Alles, de sfeer binnen de club is erg gemoedelijk en daardoor beleven we altijd de leukste dingen met elkaar.

 

Waar zie je jezelf over 5 jaar op handbal-gebied?
Nog steeds bij de dames senioren, hopelijk ook nog steeds als trainster en als ik nog genoeg tijd heb rondom mijn studie zal ik ook zeker graag blijven fluiten tijdens het beach seizoen.

 

Doe je naast handballen ook nog iets anders binnen de vereniging?
Ik creëer content voor HV Jahn II en met mijn studie als vormgever loop ik ook regelmatig rond met mijn foto camera. Veel mensen weten het niet maar als we het hebben over Jahn II online dat zit ik daar meestal achter. Daarnaast train ik ook de C meiden en de E jeugd op het zand, wanneer de zaal in gaan train ik de C meiden ook binnen. Tijdens het beach seizoen ben ik ook te vinden als scheidsrechter. Een vliegende keep binnen de club noem ik het maar :).

 

In welk team zou je willen meespelen, als je met elk team op de wereld mee kon doen?
oeh heel lastig, ik ben eigenlijk wel erg tevreden met hoe alles nu loopt. Maar mocht ik dan ooit toch ergens mogen mee doen dan is dat toch wel het Nederlandse dames team.

 

Ik wil iedereen heel erg bedanken voor het mee werken aan de afgelopen twee seizoenen! Sven, jij ook topper! We zullen na de vakantie verder gaan met seizoen 3, wil jij nou zeker zijn van een plekje in dat seizoen? meldt je gelijk aan!