Handbal gaat niet door.. en nu?

Gepubliceerd op 19 maart 2020 om 12:42

Handbal gaat niet door.. en nu?

 Wij hebben speciaal voor jou een aantal dingen om te gaan doen tijdens deze onverwachte vrije tijd!

 

  1. Thuis sporten!

Het is makkelijker dan je denkt, je hoeft niet gelijk 20x je trap op en neer te wandelen maar met een paar flessen water en een springtouw kom je al een heel eind.

 

  1. House cleaning: Sport editie

Ik denk dat we allemaal die ene lade hebben die vol gepropt zit met je lievelings sportkleding. Meestal zitten hier ook wat items bij die je echt niet meer draagt. Wat wij je aanraden is om even in je team groepsapp een berichtje te sturen wie deze items van je wil overnemen. Zo maak jij met je spulletjes die je niet gebruikt een ander weer blij!

 

  1. Sporttas uitzoeken

Je sporttas steunt je altijd door dik en dun. Maar wordt het niet eens tijd om deze eens goed schoon te maken, dit is het moment om dat te gaan doen! Onze tip: haal alles er in een keer uit en bepaal per item of dit wel echt thuis hoort in je sporttas. Als alles uit je tas is kun je ook gelijk de tas zelf reinigen of even in de was machine doen. (de Hummel sportassen wassen wij thuis altijd even op het spoelprogramma voor 15 minuutjes.)

 

  1. Ook schoolwerk gaat gewoon door.

Maar als jij al je schoolwerk af hebt kun je jezelf natuurlijk verwennen met wat toffe handbal video’s. Onze instagram staat ook vol leuke content!

 

  1. Scroll eens terug

Handbal jij al een tijdje? Wij zijn ookal een tijdje actief op social media! Scroll eens helemaal terug op onze kanalen, wij hebben dit ook gedaan en je komt echt hele leuke dingen tegen. Net die oude team foto of een toffe actie foto van jou als mini!

 

Wij hopen je genoeg inspiratie te hebben gegeven om de tijd door te komen. We zien je snel en hopelijk in de sporthal of al op het zand!