2020 start super in de sporthal in Musselkanaal!

Gepubliceerd op 6 januari 2020 om 20:37

Afgelopen zondag hebben de eerste wedstrijden van 2020 plaatsgevonden, we kijken terug op een mooie zondag!

De dag begon uitstekend met een gewonnen pot van onze jongsten, de E jeugd.

Toen de klok 11.00 sloeg begon onze D2 aan een wedstrijd tegen F.H.C. Ook deze pot is gewonnen met een eindstand van 17-2. Toen D2 klaar was begonnen onze B meiden de wedstrijd tegen F.H.C. ook bij deze pot waren de punten voor het thuis front met een mooie eindstand van 21-10.

Na deze mooie overwinningen was het de beurt aan dames 1. Na het jaar 2019 te hebben afgesloten met een mooie overwinning gingen ze er weer voor tegen Vako. Ze hadden het niet verwacht maar in de rust stonden onze dames voor met 13-12, het was spannend maar het ging goed. In de tweede helft stonden ze een tijdje voor maar toch was het een spannende laatste minuut. Nova scoorde de 23-22 en zo won dames 1 van de ongeslagen koploper. We bedanken een aantal van de B dames voor het meespelen. Na de wedstrijd van dames 1 waren onze heren van het eerste aan de beurt, deze pot tegen kwiek eindigde met 14-18 voor de tegenpartij.

Het was een sportieve dag vol spannende wedstrijden, we kunnen zeggen dat 2020 goed gestart is!