Mixtoernooi 2019!

Gepubliceerd op 23 september 2019 om 13:28

Handbalvereniging Jahn II pakt haar maatschappelijke rol door met haar activiteiten bij te dragen aan een vitaler Stadskanaal. Zij vervult hiermee een belangrijke rol in de samenleving.

Dit past ook bij de ambities van Rabobank Groninger Land. Rabobank ondersteunt Jahn II daarom met haar nieuwe sponsorprogramma Rabo Versterkt. "Met kennis, netwerk en expertise uit de cultuur- en sportwereld, werken wij samen aan een nieuwe visie. Wij bieden verenigingsondersteuning bij het op orde krijgen van de organisatie, bijvoorbeeld een goed vrijwilligersbeleid. Maar ook zetten wij stappen met elkaar op de thema’s gezondheid, maatschappelijk betrokken en duurzaamheid. Zo zet de club met het Huis voor de Sport Groningen en Rabobank Groninger Land de stappen naar een toekomstbestendige handbalvereniging".

En hoe breng je nu als binnensportvereniging die afhankelijk is van een kantine met een eigen uitbater het thema gezonde voeding onder de aandacht van je leden?

Het huis van de sport bezorgde de smoothiefiets, Jumbo Froukje Sloot en Rabobank Fruit en Groente en dat heeft geresulteerd in een mooi mix toernooi. Het was een dag waar iedereen is uitgedaagd om met te komen handballen en daarna de cooling down op de smoothiefiets voor hun eigen gezonde drankje.