Peuterhandbal

Gepubliceerd op 7 november 2018 om 09:33

Sinds 6 oktober zijn we gestart met peuterhandbal. Op deze manier willen we handbal aanbieden aan onze jonge kinderen zodat ze gratis kunnen handballen. Elke 1ste zaterdag van de maand gaan we van 10.00 uur - 10.30 uur aan de slag in de gymzaal aan de Margrietlaan.

Zaterdag 3 november hadden we zelfs al 9 kinderen. In de zaal staat een circuit klaar waar de kinderen zich kunnen uitleven. Samen met papa en/ of mama klimmen we op de kast, lopen we over de banken en gooien we pilonnen en kranten om. Zowel de kinderen als de ouders hebben er zichtbaar plezier in. Na afloop drinken de kinderen een pakje drinken en krijgen ze nog een lekkernij. De ouders kunnen genieten van een kopje koffie of een kopje thee.

Wanneer je kunt lopen en je bent nog geen 6 jaar, dan ben je van harte welkom om mee te doen. Het is helemaal GRATIS! Het is wel wenselijk om je van te voren aan te melden bij de trainer zodat er rekening kan worden gehouden met het aantal kinderen dat komt spelen.

Ben je ouder dan 6, dan mag je al naar de sporthal om mee te doen met een van de jeugdteams! Kijk hiervoor op www.hvjahn2.nl

Wanneer: elke eerste zaterdag van de maand

Hoe laat: 10.00 uur - 10.30 uur

Waar: gymzaal Margrietlaan Stadskanaal

Voor wie: je kunt lopen en je bent nog geen 6

Let op: wel onder begeleiding van papa/ mama of een andere volwassene

Kosten: helemaal gratis!

Aanmelden bij: Steffan Heijne 0615475162