Hunzetoernooi 2018

Gepubliceerd op 19 juni 2018 om 23:05

Dit jaar heeft de vereniging met 4 teams meegedaan aan het Hunzetoernooi te Gasselternijveen. Traditioneel wordt het seizoen hier afgesloten op het gezellige beach- en veldhandbaltoernooi.

De E-jeugd heeft op het veldhandbaltoernooi 2x gewonnen en 2x verloren, plaatsje in de middenmoot. Prima resultaat!

Het beachtoernooi verliep wisselend. De C-dames zijn 2e geworden en hebben nog een hoop nk-punten weten binnen te harken. Jammer genoeg net niet voldoende voor een nk-ticket.

 

De B-dames hebben een mooie dingen laten zien tegen de nr 1 en 2 in de ranking van de beachtour. Als kers op de taart werd de laatste wedstrijd gewonnen van Dos. Mede door de gastspeelsters een prima resultaat!

De heren senioren hadden als doel om de concurrentie voor de nk-tickets onder zich te houden. Dit is gelukt en ze hebben zich weten te plaatsen voor het NK!

Reactie plaatsen

Reacties

Asweertonsizet
6 jaar geleden

Torsion bras de quelqu'un est comment poupe votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque culture votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang a tous egards vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/cialis-generique-dangereux/