Jaarlijkse traditie wederom succes

Gepubliceerd op 30 december 2017 om 17:00

Een gezellige klaverjasavond met vele (oud-)leden om het jaar met de vereniging feestelijk af te sluiten.

Jaarlijkse traditie wederom succes

Ieder jaar wordt er net voor de jaarwisseling een klaverjasavond voor alle leden en aanhang georganiseerd. Vele (oud-)leden maken hier elk jaar trouw gebruik van om het jaar met de vereniging feestelijk af te sluiten. Dit jaar verleende CH Brandbeveiliging BV haar kantine voor de activiteiten, dank daarvoor!

Er wordt niet voor niks gespeeld, de stand wordt nauwkeurig bijgehouden door de organisatie en uiteindelijk zullen de hoogst geklasseerde spelers worden beloond met een heerlijke vleesschaal. Deze zullen ongetwijfeld goed van pas komen tijdens de oud- en nieuwvieringen!

Grote winnaar van het klaverjas-toernooi was Erik Leeuwerik. De ervaren oefenmeester vestigde zich op de eerste plaats en mocht hierdoor als eerste zijn schaal kiezen uit de 12 verschillende vleesschalen. Opmerkelijk feitje is dat Erik vorig jaar nog de poedelprijs in ontvangst mocht nemen.

Voor de leden die niet zo bedreven zijn in de klaverjas-sport is er sinds een paar jaar ook de mogelijkheid om te pokeren. Ook wordt hier vaak gespeeld voor vertier tijdens oud- en nieuw, de winsten van de spelers worden vaak gebruikt om de dag erop vuurwerk aan te schaffen. Voor elk wat wils, op deze gezellige ledenavond!